csc_0158_800_533

Ekipa CSM iz Lugoša

Sport- U Kristalnoj dvorani  odigran je prijateljski meč između  odbojkašica MD Zrenjanina i Ekipe CSM iz Lugoša. Slavili su gosti rezultatom 3-1 i pokazali da su odlična ekipa od koje se očekuju dobri rezultati ove sezone.

Ekipa CSM-a iz Lugoša prošle sezone bila je sedma u rumunskoj super ligi, inače ekipu čine juniorske reprezentativke Rumunije, dve amerikanke i jedna bugarska igračica.

 

Već krajem nedelje, odnosno od 24.do 26. septembra  odbojkašice MD Zrenjanina putuju u Lugoš gde će učestvovati na odličnom turniru, gde pored naše ekipe i domaćina, učestvuje  prvak Rumunije Alba-Blaž (koju predvodi naš stručnjak Darko Zakoč) i prvak Mađarske Bekeščaba. Treba napomenuti da su ekipe Blaža i Bekeščabe učesnici lige šampiona i samim tim turnir će biti odlična prilika za trenera Desnicu da uigra i unapredi igru svog tima pred početak prvenstva.

csc_0157_800_533Odbojkašice MD Zrenjanina  na put polaze dosta oslabljene, jer se prvi dizač Brđević Aleksandra povredila na turniru u Smederevu, a povredjena je i Šujica, drugi dizač ekipe.

Za MD Zrenjanin nastupale su: Bojana Papak, Milena Koprivica, Popović Marija, Ana Sarić, Tijana Đapa, Božica Marković, Terzijevski Tea, Đurđević Tamara, Sara Pavlović i Milana Mičeta. Trener Dejan Desnica.

Podsetimo Super liga Srbije   počinje 15 . oktobra i u prvom kolu odbojkašice MD Zrenjanina gostuju ekipi Jedinstva iz Stare Pazove.

dsc_0143_800_532  dsc_0121_800_532