Foto: Pokazna vežba Žandarmerije

FINALNI DAN 14.01.
HUMANITARNA AKCIJA SPORTOM ZA BOLJE SUTRA I SPECIJALNI GOSTI

Sport- Na ovogodišnjem Zimskom turniru biće nastavljena tradicija koja se ogleda u posebnom sadržaju. Nakon pokazne vežbe Žandarmerije i specijalnih gostiju odigraće se finale ovogodišnjeg turnira između ekipe SMS Transport i Đuka plast.

Tradicionalni partneri – predstavnici specijalne jedinice MUP-a Republike Srbije policijski službenici Žandarmerije prikazom dela svojih sposobnosti još jednom će skrenuti pažnju na neophodnost bezbednog ponašanja  na sportskim priredbama. Pored toga očekuje se i prisustvo specijalnog gosta sa jednom od najeminentnijih internacionalnih karijera u istoriji srpskog fudbalskog suđenja.

Sav ovaj sadržaj odvijaće se u okviru humanitarne akcije SPORTOM ZA BOLJE SUTRA, a sav prihod od simboličnih cena ulazinica u visini od 100 RSD  biće usmeren u opremanje osnovne škole u bratskoj opštini Štrpci na AP Kosovu i Metohiji- istakli su organizatori.

Finalisti: ekipa SMS Transport

U prvom polufinalu ekipa SMS Transport i Ekometal komerc odigrali su nerešeno, da bi  nakon penal serije slavila ekipa SMS Transport.

Finalisti: ekipa Đuka plast

U drugom polufinalu slavila je ekipa Đuka plast koja je pobedila ekipu Pčelice iz Jaše Tomić rezultatom 5:2.

Pogledajte raspored utakmica finalnog dana:

17h Finale pioniri: FK Sporto-Gradnulica

17.45h Finale juniori 2008/09 KTV Zrenjanin-Restoran Klas

18.30h Seniori III mesto : Ekometal komerc – Pčelice Jaša Tomić

19:20 Finale juniori 2006/2007: Kulturni centar – Đuka plast

20h Žandarmerija pokazna vežba i specijalni gosti

20.30h Finale seniori: Đuka plast – SMS Transport