plakat-osvojio-bajs_427_600Radionica „Pimp Your Bike“ poziva sve avanturiste i ljubitelje dvotočkaša, na biciklističke igre u subotu, 22. oktobra na Trgu slobode u 14 časova. Zainteresovani će imati priliku da provere svoje poznavanje saobraćajnih pravila i da pokažu svoje ciklo-veštine kroz osam zanimljivih i zabavnih igara na biciklističkom poligonu. Prijave se vrše na FB stranici radionice ili na licu mesta uoči takmičenja, a učešće je besplatno.

Poziv je otvoren za sve mlade od 12 do 35 godina. Učesnici će biti podeljeni u tri uzrasne grupe: osnovci, srednjoškolci i ostala omladina. Pripremljen je jedan sasvim zabavan dan i 10 nagrada u ukupnoj vrednosti od 150 000 dinara. Svaki nagrađeni učesnik raspolagaće sa iznosom od 15 000 dinara za “pimpovanje“ svog dvotočkaša ili izradu novog u radionici „Pimp Your Bike“.

Učesnike igara očekuje jedan mini kontrolni zadatak, simulacija raskrsnice, vijugava vožnja oko čunjeva, zločesti kontra korman, vašarsko nabacivanje biciklističkih guma, akrobatska vožnja po tankoj liniji, ciklo-reciklaža i jedna vožnja “na tenane“, onako pravo, banatski.

„Uglancajte svoje verne dvotočkaše, nabacite veliki osmeh i pridružite nam se na biciklističkim igrama“, poručuju iz radionice „Pimp Your Bike“. Učesnici koji nemaju svoj bicikl moći će da koriste iznajmljen.