blazic_800x532Sport- Na teškom gostovanju u okviru 5. kola Prve Futsal lige fudbaleri SAS-a izubili su od Nove Pazove rezultatom 4:1.

Ekipa SAS-a uspela je na početku utakmice  da odoleva napadima domaćina i brzim kontrama pokušavala da ugrozi gol domaće ekipe, ali nije uspevala i usledila je kazna za propuštenim prilikama, gde su domaćini postigli tri uslovno rečeno laka gola za 3:0 u prvom poluvremenu.

U drugom poluvremenu SAS kreće na sve ili ništa i na asistenciju Kulića, Marinković postiže gol za 3:1. Posle postignutog pogotka usledile su kolosalne šanse  koje nisu uspeli da iskoriste fudbleri SAS-a, da bi igrači Nove Pazove postigli četvrti gol i utakmicu rešili u svoju korist.

Na tabeli prvo mesto zauzima ekipa Euro Motusa iz Beograda, slede Kalča i Ekonomac, SAS zauzima pretposlednje 11. mesto sa četiri poraza i jednom pobedom sa ukupno 3 osvojena boda.

Za ekipu SAS nastupali su: Marinković, Blažić, Milićev, Radić, Kulić, Škorić, Mandić, Čokulov i Radenković. Trener: Simo Batinica.

U sledećem kolu, 21. oktobra od 20 časova, ekipi SAS-a u goste dolazi Novi Pazar.