poster-predstave_428_600Zrenjanin- Pozorišna predstava: „Izvinjavamo se, mnogo se izvinjavamo“ – biće odigrana u petak, 14. oktobra na velikoj sceni Kulturnog centra Zrenjanina. Predstava počinje u 20 časova.  

Režija: Erol Kadić. Igraju: Neda Arnerić i Feđa Stojanović. Na relaciji Niš – Stalać – Paraćin – Beograd, sretnu se, na prvi pogled dva nespojiva sveta. Milić, šezdesetih godina, prosotodušni i dobroćudni seljak iz Stalaća, po stavovima čovek ni u selu ni u gradu. Borka, žena pedesetih godina, računovođa – odmerena, emotivno zatvorena, stidljiva. Da li je moguće da se u jednom danu desi nešto što čekaju ceo život? Da li je ljubav na prvi pogled ostvariva? Naša priča je dokaz da za ljubav nikad nije kasno. Preciznim i poetičnim tekstom, sjajnom glumom i diskretnom režijom ova predstava će vas nasmejati, raznežiti i pružiti dokaz da je ljubav glavni pokretač života.

Karte se prodaju na biletarnici Kulturnog centra Zrenjanina svakog radnog dana i subotom od 10 do 12 i od 18 do 20 časova. Cena ulaznice je – 500, za organizovane posete – 400 a za đake, studente i penzionere – 250 dinara. Dobrodošli!