kosarkasi-promocija_800_533Sport- Sinoć je u Kristalnoj dvorani predstavljen tim „KK Proleter Zrenjanin“ za sezonu 2016/17. Pored medija, promociji su prisustvovali navijači kao i prijatelji kluba.

Godina jubileja  KK proleter, 60. godina od osvajanja  prve i jedine titule šampiona tadašnje SFRJ, je i godina sećanja na magiju Locija, Englera, Katića, Minje i radojčića, zlatne petorke koja je utrla put i donela slavu košarkašima iz Zrenjanina, koje su kasnije prenosile generacije i generacije.

KK Proleter poziva sve sugrađane da  postanu deo tima, prijatelj kluba koji će biti aktivan i svojim doprinosom ubrizgati dodatnu energiju košarkašima.

KK Proleter je od ove godine za sve one koji žele da pomognu klubu, osmislio akciju „Budi deo tima“. Svi koji budu pomogli zauzvrat dobijaju brojne pogodnosti i poklone.

Prilogom od 500 dinara na godišnjem nivou  vi ste „Prijatelj“ KK Proleter Zrenjanin, koji vam poklanja privezak sa grbom kluba, specijalni novogodišnji kalendar i vaše mesto, obeleženu stolicu na tribinama Kristalne dvorane.

Prilogom od 1500 dinara, vi ste „Prijatelj prijatelj“ kluba koji vam zauzvrat poklanja navijačku majicu sa velikim grbom kluba i vašim imenom i logom kompanije, kalendar, mesto u vip loži Kristalne dvorane kao i jedno putovanje sa timom kada gostuje.

Prilogom od 2500 dinara vi ste „Najiskreniji prijatelj“ kluba koji vam zauzvrat poklanja navijački duks sa grbom kluba, specijalni novogodišnji kalendar, dva putovanja na gostovanju i mesto u vip loži Kristalne dvorane.

Sastav KK Proletera:

Nemanja Subotić(kapiten), Stefan Atanacković, Petar Lambić, Kosta Đorđević, Predrag Nikolić, Mila Olujić, Miloš Todosijević, Dejan Burić, Nikola Šućov, Đorđe Božić, Bogdan Obrenović, Slobodan Lalić, Vukašin Vico i Mihajlo Omaljev. Trener ekipe je Slobodan Srezoski, pomoćni treneri su Željko Stajić i Miroslav Kovačević, kondicioni trener je Jani Hajdu, a fizioterapeut je Dušan Ugarković.

Pogledajte promociju: