sednica-sns_800_533Politika- Potpredsednica Srpske napredne stranke Marija Obradović i potpredsednik Izvršnog odbora Srpske napredne stranke Damir Zobenica prisustvovali su jučerašnjoj 74. po redu sednici Gradskog odbora koju je vodio predsednik Goran Knežević. Na sastanku, koji je održan u prostorijama Srpske napredne stranke u Zrenjaninu, su razmatrane aktuelne političke teme na lokalnom, pokrajinskom i republičkom nivou.

Predsednik Gradskog odbora Goran Knežević je u obraćanju prisutnima rekao da je Srpska napredna stranka u prethodnom periodu bila najodgovorniji politički činilac u Srbiji i da su posete visokih funkcionera odborima preko potrebne.

„ Srpska napredna stranka je politička organizacija čiji je osnovni cilj bolji život naših građana, upravo iz tog razloga su posete poput ove veoma korisne. Na ovaj način se omogućava da funkcioneri prenesu svoja iskustva i znanja članovima Gradskog odbora, ali i razgovaraju sa građanima i doprinesu rešavanju eventualnih problema.“ – naglasio je predsednik Knežević

Potpredsednica Srpske napredne stranke Marija Obradović je pohvalila rad zrenjaninskog odbora i dodala da su rezultati na prethodnim izborima još jednom potvrdili zašto je jedan od najuspešnijih i najorganizovanijih.

„ U planu je da se do kraja novembra obiđe 45 opštinskih i gradskih odbora u Vojvodini kako bi se analizirala stranačka organizacija i dodatno unapredio rad. U okviru zrenjaninskog odbora odlično funkcionišu Unija mladih, žena i penzionera što predstavlja značajan doprinos odličnoj stranačkoj organizaciji.“ – istakla je Obradović.

Potpredsednik Izvršnog odbora Srpske napredne stranke Damir Zobenica je rekao da tim koji predvodi zrenjaninske naprednjake izuzetno dobro obavlja svoju funkciju i dodao da takva organizacija garantuje siguran uspeh u narednim kampanjama.