Reklama

POČELA REKONSTRUKCIJA HALE MEDISON

POČELA REKONSTRUKCIJA HALE MEDISON

naslovna_800_532Zrenjanin- Rekonstrukcija sportske hale „Medison“ počela je danas, 26. oktobra, koja će trajati 60 dana. Ukupna vrednost projekta, čiji se završetak planira 31. decembra, iznosi 447.966 evra, od čega donacija Evropske unije iznosi 387.771 evra.

Ovaj projekat realizuje se kroz IPA program prekogranične saradnje Srbija – Rumunija, njegov nosilac je Grad Zrenjanin, a partner Privredna komora industrije i poljoprivrede Timiš.

prva_800_532Menadžer projekta Željko Kevrešan podsetio je da se u hali “Medison” ne održavaju samo sportski događaji, nego i različite vrste sajmova, kao što su Međunarodni sajam inovacija, kooperacija i preduzetništva “Ino-coop” i Sajam zapošljavanja.

– Ovim projektom želimo trajno da rešimo problem sa prostorom za sajmove, jer ćemo obezbediti kompletne uslove za organizaciju sajamskih manifestacija. Po završetku radova dobićemo rekonstruisan i opremljen objekat za sportske i poslovne događaje – istakao je Kevrešan.

 

Hala će ubuduće posedovati opremu za sajmove, kako bi se upotpunio konačni oblik prostora za organizaciju ovakvih događaja.

dsc_0723_800_532– Dosta toga radimo na razvoju infrastrukture. Trenutno završavamo nekoliko sportskih sala po selima, a hala “Medison” je za sada najveći projekat koji radimo. Nema Zrenjaninca koji nije bio ovde na nekom događaju u prethodnih 55 godina i sigurno će posle ovih radova hala izgledati mnogo bolje i imaćemo šansu da organizujemo mnogo kvalitetnih takmičenja i drugih događaja – rekao  je Čedomir Janjić.

 

 

 

Ostavite odgovor

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena.

Marketing

Vremenska prognoza

loader-image
Zrenjanin, RS
03:36, 27.04.2024.
temperature icon 9°C
oblačno
Humidity 72 %
Pressure 1016 mb
Wind 10 Km/h
Wind Gust Vetar: 11 Km/h
Sunrise Izlazak sunca: 05:32
Sunset Zalazak sunca: 19:39