samardzic_800x532Sport- Radnički Zrenjanin je u 9. kolu Srpske lige Vojvodina na stadionu kraj „Skrobare“ odigrao nerešeno sa ekipom  Železničara iz Pančeva rezultatom 1:1.

Prvo poluvreme proteklo je u odmeravanju snaga oba tima i bez izglednih šansi na obe strane. Na poluvremenu trener Jović je iz igre izveo Živanova i na njegovo mesto ubacio brzonogog Krstinića. To je dovelo do bolje igre po desnom boku ali bez pravih prilika, da bi Šalipurović u 59. minutu iz slobodnog udarca postigao gol za vođstvo gostiju iz Pančeva.

jeftic_800x532Nakon gola Radnički je krenuo da preokrene rezultat i to je kapitenu Samardžiću nakon uspešnog prodora i šuta uspelo, nakon šest  minuta od vođstva Železničara u 65 minutu on postiže gol za izjednačenje. Do kraja utakmice mogli su gosti do vođstva, ali je prečka spasila igrače Radničkog od poraza i rezultat je ostao nerešen.

Za FK Radnički Zrenjanin nastupali su: Stefanović, Jeftić, Samardžić, Tatić, Bogić (Runjevac od 62 minuta), Čigoja, Živanov (Krstinić od 46 min.), Šarenac M.(Grbić od 72. Minuta), Janjanin, Stanimirović i Džajski. Trener: Jović Dragan.

FK Železničar : Jevtić, Runjajić, Crnomarković, Tekijaški, Ilić, Jovanović, Šalipurović, Simonović, Tripković, Kovačević i Novakov. Trener: Stevanović Aleksandar.

Izjava trenera Radničkog Jovića i kapitena Samardžića nakon utakmice: