Na fotografiji: Kapiteni Milivoje Savić (Radnički 1911) i Dejan Stevanov (Rusanda) sa sudijskom trojkom.

Sport- U prvom meču finala Kupa FSG Zrenjanina, Melenčani su u gostima stekli lepu prednost protiv fudbalera Radničkog iz Jaše Tomića rezultatom 1:3. Revanš meč Rusanda igra 24. avgusta na svome terenu i imaju priliku za šesti trijumf u ovome takmičenju.

Bilo je zanimljivo, sa dosta prilika na obe strane, a u 10. minutu Stefan Đogo je pogodio stativu gola gostiju, da bi, četiri minuta kasnije, Jašinci došli do prednosti.
Nikola Radivoj uputio je dubinski pas prema Miroslavu Vargi, koji se iskrao čuvarima, obišao golmana i doneo vođstvo – 1:0. Imao je Varga kasnije priliku i promašio je sa ivice peterca, da bi brzonogi Aleksnadar Odžin, zadavao probleme odbrani domaćina probojima po desnom krilu i opasnim centaršutevima. Pripremio je šanse Marku Vukoji i Aleksandru Češljarovu, a u 34. minutu, Vukoje je pogodio stativu.
Minut kasnije Češljarov je prihvatio dubinski pas i poentirao za izjednačenje. U finišu prvog dela domaći igrači su promašili dva zicera, a u prvom minutu nastavka, Melenčani su došli do prednosti. Aleksandar Petrov je prošao po desnoj strani i kad je ušao u kazneni prostor asistirao je imenjaku Odžinu za vođstvo. U 54 minutu Vukoje je bio precizan i iz blizine postigao treći pogodak za goste. U finišu meča rezervista Aleksandar Škondrić snažnim udarcem sa 20. metara, uzdrmao je prečku domaćeg tima.

RADNIČKI 1911: Vasić, Đurić, Pijetlović, Penov, Varga  (Nađ -), Savić, Pejin  (Peka -), Đogo, Radivoj, Martinović  (Slavković ), Bjeletić  (Špaček ).
RUSANDA: Mijatov, Davidov, Živanov, Janković, Petrov(Prec ), Vukoje  (Škondrić -), Stanković , Stevanov, Češljarov (Putnik -), Odžin , Radojev.

Tekst: B. Cvijetić