naslovna_800x532Sport- Futsal reprezentacija Srbije će u utorak, 1. novembra u Kristalnoj dvorani od 19 časova igrati protiv Holandije  prijateljsku utakmicu u sklopu kvalifikacija za prvenstvo Evrope, koje će se održati u Sloveniji. Ulaz je besplatan.

 

 

simo_800x554– Velika je čast biti domaćin reprezentacije u bilo kom sportu, a posebno nam je drago što će se ovako značajna utakmica igrati baš u Zrenjaninu. Mislim da ćemo u utorak prisustvovatii velikom spektaklu i očekujemo da ljudi dođu u velikom broju i podrže svoje omiljene igrače rekao je Milivoj Sima Batinica tehnički organizator ove utakmice.

U ime grada Zrenjanina Simo Salapaura je pozvao sve sugrađane da dođu  u što većem broju, da podrže našu reprezentaciju i da pošaljemo najlepšu moguću sliku sa ove utakmice.

Inače reprezentacija Holandije zauizima 15. mesto na Fifinoj rang listi, dok je Srbija za jednu poziciju bolje plasirana ( 14. mesto). Prvu utakmicu naši reprezentativci  igraće u Novom Sadu od 18h, a drugu u Kristalnoj dvorani i ovo je prilika da novi selektor Ivančić proveri igrački kadar pred kvalifikacioni ciklus za Evropsko prvenstvo.