faucet-770718_1280_450_600Zrenjanin- Za subotu 15. oktobra 2016. i ponedeljak 17. oktobra 2016. godine najavljeni su radovi Elektrodistribucije na elektro mreži u Lazarevu i Zlatici, zbog čega će u vremenskom periodu od 9 do 17 časova doći do prekida snabdevanja električnom energijom u ovim naseljenim mestima.

Nestanak električne energije prouzrokovaće prestanak rada bunarskih pumpi, što će dovesti do prekida vodosnabdevanja u Lazarevu i Zlatici, u periodu dok traju radovi Elektrodistribucije.

Vodotoranj u Lazarevu kao i u Zlatici, je dovoljnog kapaciteta da omogući snabdevanje građana neophodnim količinama vode za najosnovnije potrebe uz uslov racionalne potrošnje iste.

Iz tog razloga JKP „Vodovod i kanalizacija“ poziva stanovnike ovih naseljenih mesta da vodu štede i koriste samo za najosnovnije potrebe da bi vodosnabdevanje bilo neometano i konstantno do trenutka uključenja struje od strane EPS-a.

Odmah po uključenju struje od strane Elektrodistribucije doći će do normalizacije vodosnabdevanja u oba naseljena mesta.

Iz Elektrodistribucije najavljuju da se u slučaju loših vremenskih uslova radovi odlažu.