twitter-292993_1920_800_533Nova BETA verzija WhatsApp aplikacije za Android sada ima novu funkciju a to je video pozivanje. Evo kako da je aktivirate!

Video pozivanje u WhatsApp aplikaciji će biti jednostavno, kao i kod drugih aplikacija. Dakle, potrebno je samo pronaći kontakt, dodirnuti na taster za pozivanje i odabrati “video”. Ukoliko osoba koju pozivate ima noviju verziju koja podržava video pozivanje, pojaviće vam se protokol pozivanja, u suprotnom će se samo pojaviti obaveštenje da pozvani kontakt mora da ažurira svoju WhatsApp aplikaciju.

smartphone-1735044_1920_800_530Facebook polako unapređuje svoju WhatsApp aplikaciju na način koji će sigurno uticati na Google Allo i Duo aplikacije. Biće teško ovim “gušterima” da se probiju i obezbede svoje sigurno mesto na tržištu.

Za ispravke grešaka koje se javljaju jednostavno sačekajte novu, zvaničnu verziju. Ne zaboravite, osoba koju pozivate mora da ima novu verziju WhatsApp aplikacije tj. onu koju ćete vi sada upravo instalirati.

Jedna od najpopularnijih aplikacija za komunikaciju uvela je i promene u pisanju poruka koje su moguće samo unosom specijalnih znakova.

Jedna od najpopularnijih aplikacija za dopisivanje na svetu konačno je uvela i dobro poznate opcije Bold, Italic i Strikethrough ali one nisu vidljive već ih možete koristiti samo uz pomoćposebnih znakova.

Bold, Italic i Strikethrough možete koristiti u svakodnevnoj prepisci isključivo dodavanjem znakova u samu poruku. Pokušajte.

-Podebljajte reči tako što ćete ispred i iza teksta koji želite da označite dodati *zvezdice* koje će nestati kada se poruka pošalje u bold formatu.

-Vaša slova će se iskositi ukoliko u prostor za pisanje poruke pre i posle reči stavite _donju crtu_ a onda će u poruci slova biti kriva.

-Na kraju, ukoliko želite da precrtate određenu reč učinite to na ~ovaj način~ i vaš tekst će izgledati precrtano.

Karakteristike su dostupne za ’Android’ i ’iOS’ sisteme i automatski se instaliraju u verzijama version 2.12.17 za Ajfon i 2.12.535 za Android telefone.