plakat-2-stado_450_600Ponovo radi bioskop u Kulturnom centru Zrenjanina.

Zrenjanin- Film „Stado“ prikazuje se u subotu, 26. i nedelju, 27. novembra u velikoj sali Kulturnog centra Zrenjanina. Projekcije su od 18 i 20 časova. Karte se prodaju na biletarnici Kulturnog centra pre početka projekcije. Cena ulaznice je 250 dinara.

„Stado“ je urnebesna satirična komedija o životu iza kamere. Često veća drama prethodi filmskoj ili televizijskoj drami koju gledamo. Neizlečivi entuzijasti, slepi za objektivne okolnosti, stavljaju na kocku svoju egzistenciju u želji da naprave veliko umetničko delo.

Ovo je priča koja može biti ispričana na mnogo jezika i u mnogo država, pa čak i u mnogo različitih vremena. Do sjaja i blještavila  crvenog tepiha na svečanoj premijeri ne dolazi se putem posutim ružama, već kompromisima, borbom, pa i paktom sa đavolom, ako je potrebno.

Može se reći da je „Stado“ zasnovano na istinitoj priči i na priči koja se u ovom trenutku odvija oko nekog sličnog projekta i odvijaće se dok postoje umetnici i dok postoji država.

Glumačku četvorku koja nosi ovaj film čine: Nikola Kojo, Zoran Cvijanović, Vesna Trivalić i Nataša Ninković. U filmu igraju i Srđan Timarov, Nikola Đuričko, Vojin Ćetković, Petar Strugar i dr. Režiju filma potpisuje Nikola Kojo uz superviziju Gorana Gajića. Scenario za film napisao je Nebojša Romčević.

Trejler možete pogledati ovde: