Sport- Pred oko 1000 gledalaca u Kristalnoj dvorani ljubitelji malog fudbala večeras su uživali u finalnim utakmicama „Zimskog turnira 2016“ koje su odigrane u kategorijama pionira, juniora i seniora. Glavna nagrada od 200.000 dinara i prvo mesto pripalo je ekipi Električari Goran i Danijel iz Pančeva koji su u veoma uzbudljivom finalu  posle 0:2 na poluvremenu uspeli da preokrenu rezultat u svoju korist 7:3 i osvoje turnir.

 

 

Drugo mesto i 100.000 dinara u kategoriji seniora osvojila je ekipa Bamaco, a igrač ove ekipe Zekanović Vlado proglašen je  za  prvog strelca  turnira.

Za Najboljeg igrača turnira proglašen je Pešterac Filip iz ekipe „Eletričari Goran i Danijel“. Za najboljeg golmana  turnira proglašen je Jaćimović Željko takođe iz pobedničke ekipe.

 

Strelac turnira : Zekanović Vlado

Igrač turnira: Pešterac Filip

 

 

 

 

 

 

 

 

Najbolji golman: Jaćimović Željko

 

U utakmici za treće mesto ekipa „SK Milenijum Kačarevo“ pobedila je ekipu „Drvara i Salon keramike Filip“ rezultatom 2:0 i osvojila nagradu od 50.000 dinara.

U kategoriji juniora (99 i mlađi) prvo mesto pripalo je ekipi Agrorit koja je u finalu savladala „Ciak Novi Sad“ rezultatom 1:0. Treće mesto pripalo je ekipi „Galija 023“.

Ekipa Agrorit

Ekipa Ermi

 

 

 

 

 

 

 

 

Prvo mesto u kategoriji juniora ( 2000-2002 god.) osvojila je ekipa „Ermi“ koja je savladala ekipu  „FK Radnički“ rezultatom 3:2. Treće mesto pripalo je ekipi „Baždarevi klinci“.

U kategoriji pionira (2003 i mlađi) prvo mesto pripalo je ekipi „Farkaš Trans“ koja je u finalnoj utakmici  pobedila ekipu „Young Boys“ rezultatom 2:1. Treće mesto zauzela je ekipa „Bečkerek“.

Ekipa Farkaš Trans