Sport- U okviru 12. kola Prve futsal lige ekipa SAS-a je u Kristalnoj dvorani  u veoma uzbudljivoj i do samog kraja neizvesnoj utakmici pobedila ekipu Jastrebca iz Blaca rezultatom 4:3.

Golom Kulića u 4. minutu na asistenciju Blažića povela je ekipa SAS-a, ali već  u 6. minutu golom Markovića  gosti dolaze do izjednačenja. Imali su igrači SAS-a  do kraja prvog poluvremena dve šanse, u 14 minutu Delić pogađa stativu, a to isto čini i Milivojević  5 sekundi pre isteka prvog poluvremena i rezultat ostaje nepromenjen.

 

 

Ekipa Jastrebca u 25. minutu golom Savovića dolazi do vođstva od 2:1. Odlični Marinković u 28. minutu povlači kontru dodaje loptu  Kuliću a ovaj je prosleđuje Blažiću koji postiže gol za ponovno izjednačenje. U 33. minutu opet gosti dolaze do vođstva drugim golom Savovića, ali minut kasnije  raspoloženi Marinković na asistenciju Matijevića, postiže svoj drugi gol za ponovno poravnanje rezultata 3:3.

 

Deset sekundi pre isteka utakmice Marinković prodire  po desnoj strani i  postiže izuzetan gol u same rašlje,  te dovodi svoju ekipu do velike pobede u nastavku sezone.

-Presrećan sam, bolje nismo mogli da počnemo, hoću da se zahvalim svim saigračima, igrali smo kao tim i sav  trud koji smo uložili tokom priprema  se isplatio – rekao je nakon utakmice najbolji igrač na terenu Marinković.

– Sreća nam se osmehnula sa obzirom da smo na ovakav način mi gubili svoje mečeve. Mnogi su nas otpisali, ali ja sam im govorio na početku prvenstva da imamo mladu ekipu koja ako izdrži da igra godinu, dve zajedno, može postati vrhunska. Nadam se da će nam ova pobeda dati krila da u nastavku pokušamo da ostvarimo čudo i da ostanemo u prvoj ligi – izjavio je nakon utakmice  Simo Batinica trener SAS-a.

 

 

 

SAS: Mandić, Kulić, Blanuša, Marinković, Blažić, Delić, Milićev, Matijević, Radenković, Škorić, Živanov, Rašić i Radić. Trener: Milivoj Batinica.

Jastrebac: Pavlović, Milivojević, Marković, Lapčević, Veljković, Gajić, Nedeljić, Trojanović, Pavlović, Savović i Vuletić. Trener ekipe: Tomić Goran.

U sledećem kolu ekipa SAS-a putuje u Beograd, gde igra meč protiv ekipe  FON-a.