Zrenjanin- Sutra 24. februara 2017. godine najavljeni su radovi Elektrodistribucije Zrenjanin na elektro mreži u Elemiru, zbog čega će u vremenskom periodu od 8 do 13,30 časova doći do prekida snabdevanja električnom energijom u ovom naseljenom mestu.

Nestanak električne energije prouzrokovaće prestanak rada bunarskih pumpi, što će dovesti do prekida vodosnabdevanja u periodu dok traju radovi Elektrodistribucije.

Vodotoranj u Elemiru je dovoljnog kapaciteta da omogući snabdevanje građana neophodnim količinama vode za najosnovnije potrebe uz uslov racionalne potrošnje iste. Iz tog razloga JKP „Vodovod i kanalizacija“ poziva stanovnike naseljenog mesta Elemir da vodu štede da bi vodosnabdevanje bilo neometano i konstantno do trenutka uključenja struje od strane Elektrodistribucije.

Odmah po uključenju struje od strane Elektrodistribucije doći će do normalizacije vodosnabdevanja u Elemiru. Iz Elektrodistribucije najavljuju da se u slučaju loših vremenskih uslova radovi odlažu.

U petak,24. februara 2017. godine, JKP “ Vodovod i kanalizacija“  vršiće radove na vodovodnoj mreži u Kleku, zbog čega će doći do privremenog prekida vodosnabdevanja u ovom naseljenom mestu.

Planirano je da  radovi traju od 9 do 12 časova i nakon završetka istih biće uspostavljeno uredno vodosnabdevanje.
JKP „Vodovod i kanalizacija“ se zahvaljuje stanovnicima Kleka na strpljenju i razumevanju.