Zrenjanin- List „Zrenjanin“ danas je u Narodnom pozorištu „Toša Jovanović“ proglasio najbolje sportiste, ekipe i trenere u 2016. godini po mišljenju čitalaca koji su ove godine poslali više od 3000 kupona. 

 

Pehare najboljim  sportistima uručili su glavni i odgovorni urednik lista „Zrenjanin“ Dalibor Bubnjević i predsednik Sportskog saveza Grada Zrenjanina Rajko Petrović.

 

Prvu nagradu i najviše glasova čitalaca u kategoriji seniorki osvojila je Sanja Cvrkuta, karatiskinja Zadrugara iz Lazareva i seniorska reprezentativka Srbije, drugo mesto pripalo je Mileni Koprivici, a treće Aleksandri Aranitović.

-Ova nagrada mi znači mnogo iako mi nije prvi put da sam proglašena od strane čitalaca. Prošle godine sam se povredila i pauzirala, a čitaoci su me opet izabrali i imala sam rekordan broj glasova. Ova nagrada mi daje motivaciju za nove rezultate u ovoj sezoni -istakla je dobitnica nagrade Sanja Cvrkuta.

 

  

Prvo mesto u kategoriji seniora osvojio je Ilija Majstorović, kapiten ekipe Stonoteniserskog kluba, drugo mesto pripalo je Dejanu Cvrkoti, a treće mesto osvojio je Stefan Janjatov.

 

Prvo mesto u kategoriji ženskih ekipa osvojio je Kuglaški klub Kristal, drugo mesto osvojio je ženski odbojkaški klub MD Zrenjanin, a treće mesto Mačevalački klub Omladinac.

  

Prvo mesto u kategoriji muških ekipa osvojio je Stonoteniserski klub Banat, drugo mesto pripalo je Rvačkom klubu Proleter, a treće Košarkaškom klubu Proleter.

  

Prvo mesto u kategoriji trenera osvojila je Marija Kresović – trener kuglašica Kristala, drugo mesto pripalo je Ivani Popadić- treneru Savate kluba Banat, a treće mesto osvojio je Miloš Erić.

  

Prvo mesto u kategoriji juniorke osvojila je Ana Sarić, drugo mesto osvojila je Aleksandra Vujasinović, a treće mesto pripalo je Vladani Obrenović.

  

Prvo mesto u kategoriji juniora osvojio je Đorđe Salapura, drugo Aleksa Galev, a treće meto pripalo je Nikoli Aćinu.