Sport- Kompanija Mozzart danas je donirala košarkaške dresove Košarkaškom klubu „Proleter“ u okviru akcije „Novi dresevi za nove šampione“ , koja ima za cilj promociju sporta u lokalnim zajednicama u vidu podrške ostvarenja najboljih rezultata.

KK Proleter je prošle godine obeležio jubilarnih 60 godina od osvajanja svoje prve titule šampiona tadasnje SFRJ, a ove obeležava još jedan vredan jubilej, 70 godina od osnivanja. Ovaj košarkaški klub ponosan je na svoju istoriju i uspehe, ali je najponosniji na činjenicu da je do sada uspeo da usadi ljubav prema sportu velikom broju generacija.

Košarkaški klub ,,Proleter” koji se takmiči u Drugoj ligi Srbije, do sada je zabeležio 15 pobeda u prvenstvu i osam vezanih i trenutno zauzima treće mesto na tabeli Druge lige, sa velikim tendecijama da ovu sezonu završi u samom vrhu.

  

-U ime Košarkaškog kluba Proleter želim da se zahvalim kompaniji Mozzart na velikoj podršci, koja je svojom donacijom omogućila našim igračima da naredne utakmice igraju u novim dresovima. Sigurni smo da će ova donacija biti veliki podstrek za naše igrače i da će baš u ovim dresovima klubu doneti još mnogo pobeda- rekao je Bogoljub Grujić.

Akcija ,,Novi dresovi za nove šampione” ima za cilj da popularizuje i promoviše sport u lokalnim zajednicama. Doniranjem sportske opreme, kompanija Mozzart želi da pomogne klubovima u stvaranju budućih zvezda i što boljih rezultata. Nakon uručenja dresova u Zrenjaninu, akcija podrške klubovima širom naše zemlje biće nastavljena.