Politika- Gradski odbor Srpske radikalne stranke Zrenjanin smatra da je nedopustiva cenzura medija tokom predsedničke kampanje. Zastupljenost kandidata je neravnopravna i najblaže rečeno skandalozna. Kandidat Srpske radikalne stranke prof. dr Vojislav Šešelj je tokom kapmanje obišao sve opštine širom Srbije, raspoloženje i volja građana za promenama je evidentna. Građani su željni istine i pravde.

Predstojeći izbori su zamajac promena, šansa za stvaranje preduslova za oporavak privrede, vraćanja moralnih vrednosti i svakako nacionalnog osvešćenja. Dana 02.04.2017. godine glasamo za sve one koji su bili prisiljeni da napuste otadžbinu i odu da se bore za koru hleba u tuđini, jer režimi u zadnjih 20 godina nisu hteli, nisu umeli da stvore uslove za elementarno pravo, a to je pravo na rad.

Izlazak na izbore je naše pravo, ali ne zaboravimo i obaveza, ne dozvolimo jeftine i ponižavajuće ucene i kupovine glasova, Srbija nije na prodaju, na izborima možemo da dokažemo da nismo ni mi na prodaju. Nemamo pravo da prodajemo ono što nismo stekli, nemamo pravo da više zadužujemo našu decu, u nedelju iskažimo svoj stav, zaokružimo broj 8, izaberimo najboljeg kandidata, izaberimo čast, poštenje, doslednost, mudrost i nadasve znanje-rekao je  Dalibor Radosavljević, predsednik GO SRS Zrenjanin.