DONACIJA MLEKARE SUBOTICA ZRENJANINSKIM ŠKOLAMA

ZDRAVO! MLEKO ZA OSNOVCE ŠIROM VOJVODINE

Donacija Mlekare Subotica osnovnim školama u Vojvodini povodom Svetskog dana zdravlja

Zrenjanin Povodom Svetskog dana zdravlja, koji se obeležava 7. aprila, Mlekara Subotica, koja posluje u okviru regionalnog lidera mlečne industrije Imleka, donirala je Zdravo! mlečne paketiće za đake prvake osnovnih škola iz Novog Sada, Subotice, Zrenjanina i Sombora.

 

 

Budućnost svake zajednice predstavljaju deca i ne postoji ništa važnije od njihovog zdravog odrastanja, koje se najbolje postiže kroz konzumaciju zdravih namirnica, poput mleka. Cilj ove društveno odgovorne akcije Mlekare Subotica je skretanje pažnje na konzumaciju zdravih namirnica kod dece. Mlekara Subotica odlučila je da najmlađim Vojvođanima ulepša odrastanje uz Zdravo! Mleko i čokoladno mleko, proizvode bogate belančevinama i kalcijumom, koji predstavljaju neophodne sastojke za zdrav rast i razvoj dece.

 

„Svetski dan zdravlja predstavlja idealan trenutak da se prisetimo značaja konzumacije mleka, kao izuzetno zdrave i hranljive namirnice, pogotovo kada je reč o ishrani mališana. Mlekara Subotica aktivno učestvuje u društveno odgovornim aktivnostima, pa u skladu sa tim namerava da i u budućnosti nastavi sa donacijama mlečnih proizvoda. Fokusirani smo na obezbeđivanje pravilnog rasta i razvoja dece u Vojvodini, a i šire, zbog čega smo se ovog puta odlučili da iznenadimo đake prvake Zdravo! mlečnim paketićima.”, izjavila je Marija Malović, regionalni menadžer za odnose s javnošću kompanije Imlek.

 

Povezani članci

Ostavite odgovor

Ваша адреса е-поште неће бити објављена. Неопходна поља су означена *

Copy link
Powered by Social Snap