Zrenjanin- Portal ZRklik i Kulturni centar Zrenjanin poklanjaju jednom čitaocu dve karte za film „ŠTRUMPFOVI: SKRIVENO SELO“ koji će se emitovati  u petak, 7. aprila, u prostoru bivšeg bioskopa Cinema.

Da biste učestvovali u nagradnoj igri potrebno je da, ukoliko to do sada niste učinili, lajkujete Facebook stranicu portala zrklik.rs, a zatim da ovaj tekst podelite sa našeg na Vaš Facebook profil pod opcijom javno (public). Ime dobitnika objavićemo sutra.

 

OD PETKA, 7. APRILA DO NEDELjE, 9. APRILA

FILM – „ŠTRUMPFOVI: SKRIVENO SELO“

Od petka, 7. aprila do nedelje, 9. aprila u prostoru bivšeg bioskopa Cinema emituje se animirani film – „Štrumpfovi: Skriveno selo“/ The Smurfs: The Lost Village. Režija: Kelly Asbury. Film traje 90 minuta i sinhronizovan je na srpski jezik. Poznati crtani junaci, u svom stilu, vraćaju se na veliko platno – bolji nego ikad. U trećem nastavku ovog popularnog animiranog serijala, Štrumpfeta će uz pomoć tajanstvene mape i u pratnji svojih prijatelja – Trape, Kefala i Grubera „upasti“ u uzbudljivu avanturu kroz Zabranjenu šumu ispunjenu magičnim stvorenjima kako bi pronašla misteriozno skriveno selo pre nego što to učini zli čarobnjak Gargamel. Upustivši se na ovo neverovatno putovanje ispunjeno uzbuđenjima i opasnostima naši omiljeni junaci uskoro će otkriti najštrumpfastičniju tajnu u svojoj istoriji.

Domaći glumci koji su sinhronizovali film/pozajmili glasove su: Dragan Vujić Vujke je Gragamel, Tamara Aleksić – Štrumpfeta, Slobodan Boda Ninković je u ulozi Velikog Štrumfa, Bojan Perić je Kefalo a Srđan Timarov – Gruber…

U petak, 7. aprila film se emituje od 16 i od 18 časova. U subotu, 8. aprila od 16, a u nedelju, 9. aprila od 18 časova.

Cena ulaznice je 250 dinara.