Zrenjanin- Poziv za preduzetnike – predstavljanje programa podrške MMSP

Grad Zrenjanin, Regionalni centar za društveno-ekonomski razvoj “Banat” i Regionalna privredna komora Zrenjanin pozivaju predstavnike malih i srednjih preduzeća da prisustvuju prezentaciji programa podrške Razvojne agencije Srbije (RAS), koja će se održati u Multimedijalnoj sali Gradske kuće u Zrenjaninu (soba 101), u utorak, 11. aprila 2017. godine, u 11 časova.

Razvojna agencija Srbije (RAS) pokrenula je kampanju “Kreiraj život”, a ista podrazumeva realizaciju programa podrške namenjenih mikro, malim, srednjim preduzećima i preduzetnicima. Kroz aktuelne programe u 2017. godini biće dodeljena bespovratna sredstava kroz sufinansiranje aktivnosti i to: do 70% za početnike, do 50% za postojeće firme i do 60% za organizacije i institucije. Programi su namenjeni za započinjanje poslovanja, unapređenje konkurentnosti, unapređenje ekonomskog razvoja, inovacije, nastup na stranim tržištima i promociju izvoza. Sloganom “Kreiraj život“, šalje se poruka preduzetnicima da su oni ključni donosioci odluka u svom životu i da donošenjem pravovremenih odluka mogu da kreiraju život po svojoj meri.
Za sve detaljnije informacije koje se tiču ove kampanje i pojedinačnih programa, možete se obratiti Regionalnom centru za društveno-ekonomski razvoj “Banat” na broj telefona: 023/510-567 ili na e-mail: privreda@rcrbanat.rs
Programi podrške :
Izvor: zrenjanin.rs