Zrenjanin- Pogledajte repertoar bioskopa Cinema KCZR za predstojeći vikend.

 

 

PETAK, 14. APRIL

FILM – „MALI ŠEF“

U bioskopu Cinema KCZR u petak, 14. aprila od 16 i 18 časova prikazuje se film: „Mali šef“/The Boss Baby. Tim je bio centar univerzuma svojih roditelja sve do trenutka dok se nije pojavio „on“ novi član njihove porodice koji nosi odelo i aktovku. „Mali šef“ je filmska priča o tome kako dolazak nove bebe utiče na porodicu – koja je ispričana iz ugla jednog maštovitog sedmogodišnjeg Tima. Malog šefa u originalnoj verziji sinhronizuje Alek Boldvin dok u domaćem izdanju pored Srđana Timarova glasove pozajmljuju i Nikola Braun, Ivana Knežević, Marko Marković i Branislav Platiša. Kako se navodi reč je o emitivnoj komediji o važnosti porodice. Cena ulaznice je 250 dinara.

 

PETAK, 14. APRIL

FILM – „U VELIKOM STILU“

U bioskopu Sinema KCZR u petak, 14. aprila od 20 časova prikazuje se američki film – „U velikom stilu“/Going in Style. Trojica oskarovaca nasmejaće Vas do suza u ulogama pljačkaša banake. Morgan Friman, Majkl Kejn i Alan Arkin su trojica penzionera koji žive zajedno dosađujući se jednoličnim životom. U jednom momentu odlučuju da opljačkaju banku. Režiser filma je Zak Braf. Cena ulaznice je 250 dinara.

 

SUBOTA, 15. APRIL

PORODIČNA ANIMIRANA KOMEDIJA
 FILM: „USKRŠNjI ZEKA: ČUVAR ZLATNOG JAJETA“

Film: „Uskršnji zeka: Čuvar zlatnog jajeta“ biće prikazan bioskopu Sinema KCZR u subotu, 15. aprila od 16 časova. #Film je snimljen po romanu iz 1924. g. – „Škola za zečeve“. Današnjim mališanima na zanimljiv i moderan način prenosi univerzalnu poruku da pod ovim Suncem ima mesta za sve. Reč je o porodičnoj animiranoj komediji. Maks – gradski zec, „zarobljen je“ u školi za zečeve – skrivenom mestu na kojem sa svojim krznenim drugarima od porodice lisica krije najvažniju od svih dragocenosti – uskršnje jaje.

Cena ulaznice je 250 dinara.

 

 

SUBOTA, 15. APRIL
FILM – „MALI ŠEF“
U bioskopu Cinema KCZR u subotu, 15. aprila od 18 časova prikazuje se film: „Mali šef“/The Boss Baby. Cena ulaznice je 250 dinara.

 

 

SUBOTA, 15. APRIL

FILM – „U VELIKOM STILU“

U bioskopu Sinema KCZR u subotu, 15. aprila od 20 časova prikazuje se američki film – „U velikom stilu“/Going in Style. Cena ulaznice je 250 dinara.