Politika- Iza Socijalističke partije Srbije u Zrenjaninu veliki je rad s obzirom da su se 2.aprila održali predsednički izbori. Sada se polako sa terena analiziraju  rezultati rada Mesnih odbora  SPS,  kako u gradu tako i u naseljenim mestima.

Pobeda zajedničkog kandidata koalicije  je značajan uspeh koji će doprineti očuvanju političke stabilnosti, prosperitetu, boljoj budućnosti,razvoju, napretku i dr. Odlučili smo da idemo putem socijalne pravde, jednakih prava za sve,  zajedništva i sloge. Ovaj rezultat je pokazao da SPS i SNS u gradu Zrenjaninu imaju kvalitetan odnos međusobnog poštovanja, uvažavanja , zajedničkog rada  i naša koalicija zaista može biti primer svima u Vojvodini i Srbiji, rekao je Željko Malušić predsednik Gradskog odbora SPS u Zrenjaninu. On se ujedno zahvalio svim članovima SPS u Zrenjaninu i naseljenim mestima, kao i simpatizerima SPS-a koji su glasali za zajedničkog kandidata za predsednika Republike Aleksandra Vučića.

Pred SPS-om u Zrenjaninu, nakon analiziranja rezultata sa terena, predstoji širenje mreže, niz vrlo interesantnih i značajnih aktivnosti, a za koje smatramo da će pomoći mnogim zrenjanincima. Uskoro ćemo o svemu obavestiti građane putem medija, istakao je na kraju predsednik  GrO SPS u Zrenjaninu, Željko Malušić.