Zrenjanin- Pomoćnik gradonačelnika Zrenjanina Duško Radišić, član Gradskog veća Slaviša Vlačić i tehnički sekretar Regionalnog centra za talente Robert Sabo danas su u Gradskoj kući upriličili prijem za učenike koji su ostvarili odlične rezultate na nedavno održanim državnim prvenstvima iz naučnih oblasti. Centar za talente  nagradio je učenike prigodnim poklonima.

 

 

-Centar za talente Zrenjanin i kancelarija gradonačelnika je organizovala ovaj prijem sa ciljem podrške mladim učenicima. Deca koja se izdvajaju  po volji, znanju i htenju treba podržati, a mi smo tu da im budemo vetar u leđa kako bi im pomogli da se i u budućnosti bave naukom. Centar za za talente je učenike skromno nagradio  nagradamo koje i priliče Centru za talente. Učenici će pohađati reprezentativne kampove na Carskoj bari, letnju IT školu, kao i kamp u Idvoru na kojem učestvuju deca iz cele Vojvodine- istakao je tehnički sekretar Regionalnog centra za talente Robert Sabo.

  

 

-Prilikom otvaranja Centra za talente izrazili smo nadu da ćemo imati uspeha na takmičenjima, da će veliki broj dece pohađati ovaj centar, da će se deca  kroz kampove i radionice međusobno upoznavati, ali i ostvarivati dobre rezultate – što smo se danas i uverili. Na teritoriji grada imali smo uspešne kampove i ubuduće ćemo se truditi da ih bude što više i da što više učenika bude uključeno u njihov rad – rekao je pomoćnik gradonačelnika Duško Radišić.