Jarkovac, Banatska Dubica, Tomaševac- Zbog planiranih radova na električnoj mreži u utorak 23. maja, bez struje će ostati kopletna naseljena mesta u periodu od 9 do 13 časova.

Ečka- Zbog planiranih radova na električnoj mreži u utorak 23. maja bez struje će ostati delovi sledećih ulica: Novosadska, od Zrenjaninske do Aerodromske i Zrenjaninska, od Novosadske do Kosovske, kao i cele ulice: Pupinova, Sportska i Jamure u periodu od 8 do 9 časova, dok će delovi sledećih ulica: Ljubljanska, od Aerodromske do Uniree; Aerodromska i Unirea, od Ljubljanske do Somborske i Zrenjaninska, od Kosovske do Somborske od 9.15 do 10.15 časova, a delovi sledećih ul: Begejska, od Ribarske do Brodske i Beogradska, od Somborske do pola Ribarske, kao i cele ul: Brodska i Školska od 10.30 do 11.30 časova.

Aradac-  Zbog planiranih radova na električnoj mreži u utorak 23. maja bez struje će ostati delovi sledećih ulica: M. Tita, od Zrenjaninskog reda do Kukučinove; Zrenjaninski red, od M. Tita do Abafijeve; Šćefanjikova, od M. Tita do J. Čmelika i Novosadska, od Slatkovićeve do M. Tita, kao i cele ul: Slatkovićeva i Abafijeva u periodu od 12.15 do 13.15 časova.