Zrenjanin- Pogledajte bioskopski repertoar bioskopa Cinema KCZR od petka 30. juna do nedelje 2. jula.

 

OD PETKA, 30. JUNA DO NEDELjE, 2. JULA
FILM: „GROZAN JA 3“/DESPICABLE ME 3

U bioskopu Sinema KCZR od petka, 30. juna do nedelje, 2. jula u terminima od 16 i 18 časova prikazuje se animirani film – „Grozan ja 3“/Despicable Me 3. Film je sinhronizovan na srpski jezik.

Uloge/sinhronizacija: Nebojša Dugalić, Mina Lazarević, Tinja Damnjanović, Žika Milenković i dr. Film traje 90 minuta. Reč je o crtanoj komediji u žanru porodičnog i avanturističkog filma. Gru, Lusi i njihove ćerkice Mango, Edit i Agnes sa Malcima kreću u nezaboravnu avanturu. Najzabavniji animirani likovi koji su se pojavili u poslednjih nekoliko godina na velikim ekranima vraćaju se u nastavku filma „Grozan ja“. Cena ulaznice je 250 dinara.

 

OD PETKA, 30. JUNA DO SUBOTE, 1. JULA
FILM: „TRANSFORMERSI: POSLEDNjI VITEZ“/TRANSFORMERS: THE LAST KNIGHT

U petak, 30. i subotu, 1. jula u bioskopu Sinema KCZR u terminu od 20.30 časova prikazuje se film: „Transformersi: Poslednji vitez“/Transformers: The Las Knight. Film je režirao Majkl Bejn.

U najnovijem nastavku ljudi i transformersi su u ratu. Optimus Prajm se vraća na rodnu planetu – Sajberton – pronalazi način da je oživi ali za to mu je potreban artefakt koji se nalazi na Zemlji. Kako se navodi – film ruši suštinske mitove transformesr franšize i redefiniše značenje heroja. U filmu igraju: Mark Valberg, Entoni Hopkins, Laura Hadok i dr. Cena ulaznice je 250 dinara.

 

 

NEDELjA, 2. JUL
FILM: „LUDILO DEVOJAČKE VEČERI“/ROUGH NIGHT

U nedelju, 2. jula u terminu od 20.30h u bioskopu Sinema KCZR prikazuje se najnovije filmsko ostvarenje: „Ludilo devojačke večeri“/Rough Night. U filmu preko 90 minuta možete pratiti susret i zabavu pet najboljih drugarica sa fakulteta koje se sreću nakom deset godina, na devojačkom vikendu u Majamiju. Provod, ubistvo iz nehata – stripera, neočekivani preokret i ponovno zbližavanje prijateljica očekuje nas u ovoj nepredvidivoj crnoj komediji. Film je režirala Lucia Anielo. Igraju: Skarlet Johansen, Zoi Kravic, Kejt Mekinon, Žilijan Bel i Lana Glazer. Kao specijalni gosti, u epizodnim ulogama, pojavljuju se Rajan Kuper i Demi Mur. Cena ulaznice je 250 dinara.