Zrenjanin- Deveti po redu muzički festival Soundlovers održaće se 28. 29. i 30. jula u prostoru letnje Kino bašte, ove godine pod sloganom „Soundlovers Beyond“, najavili su danas organizatori  na press konferenciji u ˝Captain Jack˝ klubu u Zrenjaninu. 

Đorđe Banjai PR ovogodišnjeg festivala predstavio je  ovogodišnje izvođače i energičnu kampanju festivala usmerenu ka mladima iz Srbije i okolnih zemalja.

-Tokom prve dve večeri  na programu je elektro-dens muzika, dok će treće u nedelju uživati ljubitelji RNB, rep i hip-hop muzike.  Što se izvođača tiče, kao i prethodnih godina smo se odlučili da imamo jedno centralno ime iz inostranstva, ali smo se takođe odlučili da veći akcenat stavimo i na najkvalitetnije izvođače koji nam dolaze iz Srbije. Prve večeri, u petak, headliner će biti Aleksandar Iloski, najangažovaniji di-džej iz Makedonije”- rekao je  Banjai.

 

 

-Deveti put grad Zrenjanin podržava muzički festival Soundlovers. Festival je definitivno nešto što  Zrenjanin stavlja u centar dešavanja, jer veliki broj mladih iz drugih gradova dolazi u naš grad. Mladi ljudi su pokrenuli inicijativu i grad je to prepoznao, mi ujedno pozivamo sve mlade  da konkurišu sa svojim idejama, jer mi zajedno stvaramo Zrenjanin onakvim kakvim ga želimo- rekao je Saša Santovac zamenik gradonačelnika.

 

Kompanija „Gomeks“ je generalni sponzor „Soundlovers Mini“ festivala, koji će se održati u sklopu manifestacije „Dani piva“, 28. avgusta od 17 časova, u centru grada  kod Vodotornja.

-Priključili smo se ovom festivalu jer je poslovna politika kompanije, kada se ne radi o dobavljačima i trgovini, usmerena ka najmlađim generacijama i drago nam je što “Mini Saundlavers” festival u našem Zrenjaninu okuplja sve više najmlađih. Bitno je naglasiti da se na tom festivalu pojavljuju deca koja vole da pevaju. Nije najvažnije da znaju da pevaju, već da to vole i da pevaju, ono što bih ja nazvao, “normalnim” muzičkim repertoarom, bez kiča i šunda, a organizatori su za ovogodišnji festival predvideli i neke dodatne aktivnosti- istakao je  Nedeljko Golušin.

Cena ulaznice je 790 dinara i možete je kupiti kod ovlašćenih distributera.

Pogledajte video sa prošlogodišnjeg festivala koji će ponovo privući mlade iz cele Srbije u Zrenjanin: