Zrenjanin- Portal ZRklik i Kulturni centar Zrenjanin poklanjaju jednom čitaocu dve karte za film  „GROZAN JA 3“/DESPICABLE ME 3 koji će se emitovati  u petak, 30. juna, u  bioskopu CINEMA KCZR.

Da biste učestvovali u nagradnoj igri potrebno je da, ukoliko to do sada niste učinili, lajkujete Facebook stranicu portala zrklik.rs, a zatim da ovaj tekst podelite sa našeg na Vaš Facebook profil pod opcijom javno (public). Ime dobitnika objavićemo sutra. Vreme projekcije birate sami. Karte se moraju iskoristiti u datom terminu.

OD PETKA, 30. JUNA DO NEDELjE, 2. JULA
FILM: „GROZAN JA 3“/DESPICABLE ME 3

U bioskopu Sinema KCZR od petka, 30. juna do nedelje, 2. jula u terminima od 16 i 18 časova prikazuje se animirani film – „Grozan ja 3“/Despicable Me 3. Film je sinhronizovan na srpski jezik.

Uloge/sinhronizacija: Nebojša Dugalić, Mina Lazarević, Tinja Damnjanović, Žika Milenković i dr. Film traje 90 minuta. Reč je o crtanoj komediji u žanru porodičnog i avanturističkog filma. Gru, Lusi i njihove ćerkice Mango, Edit i Agnes sa Malcima kreću u nezaboravnu avanturu.

Najzabavniji animirani likovi koji su se pojavili u poslednjih nekoliko godina na velikim ekranima vraćaju se u nastavku filma „Grozan ja“. Cena ulaznice je 250 dinara.