Proteklog vikenda održano je II kolo Otvorenog Prvenstva Republike Srbije u vožnji zaprega , u organizaciji Saveza za konjički sport Srbije za Olimpijske i FEI discipline ,a u tehničkoj organizaciji Ergele „Tamiš“ u Starom Tamišu kraj Pančeva.

Boje zrenjaninskog Konjičkog kluba Quarter, branili su seniori Trnjakov Dragan i Kadarjan Roman, dok su u konkurenciji juniora nastupili Petrov Milica, Trnjakov Aleksandra i Livada Vojislav.

Ceo tim Quartera posebno je ponosan na činjenicu što je devetnaestogodišnji Dragan Trnjakov, u konkurenciji seniora prvi takmičar kluba koji je uzeo učešće i u najyahtevnijoj disciplini u vožnji zaprega, disciplini „A“ dresurna vožnja i iako se po prvi put našao u dresurnoj areni uspešno je odvozio dresurni test 11b, sa grlima Wera i Conversano Wera, dok je na mestu suvozača bio Ljubomir Trnjakov. Samim time ceo tim veruje da će ovaj mladi i talentovani vozač uspeti da pripremi svoja grla i sledeće godine nastupi na Balkanskom Šampionatu u vožnji zaprega.
U konkurenciji juniora najuspešnija od troje takmičara KK“Quarter“ bila je petnaestogodišnja Petrov Milica koja je sa grlima 93 Drava VI i 1Ema IV/10 osvojila bronzanu medalju i 12prvenstvenih bodova,dok je Aleksandra Trnjakov zauzela četvrto mesto (11bodova) ,a Vojislav Livada peto mesto (10bodova).

Sezona takmičenja se polako zahuktava, a takmičari zrenjaninskog KK“Quarter“ spremaju svoja grla za 02.Jul, kada je u Somboru I kolo Prvenstva Vojvodine i XII Memorijal Jovan Đuran