IZLOŽBA RADOVA POLAZNIKA ŠKOLE CRTANjA I SLIKANjA ZA DECU I ODRASLE

Zrenjanin- Izložba radova polaznika Škole crtanja i slikanja za decu i odrasle biće otvorena u petak, 9. juna u malom holu Kulturnog centra Zrenjanina u 17 časova.

Škola crtanja postoji četiri godine i do sada je pohađalo oko 200 dece i odraslih. Namenjena je svima koji žele da savladaju osnovne elemente crtanja i slikanja. Na ovoj izložbi biće prikazani radovi dece i odraslih nastalih u proteklih godinu dana. Najzastupljeniji su radovi u tehnici suvi pastel, akvarel olovke i klasični akvarel i u olovci i ugljenu.

Izložba je otvorena do 23. juna 2017. Školu crtanja vodi Bojana Pisodorov. Ovo je treća po redu izložba na kojoj se predstavljaju radovi polaznika škole.
IZLOŽBA UČENIKA ELEKTROTEHNIČKE I GRAĐEVINSKE ŠKOLE „NIKOLA TESLA“

 

Izložba učenika Elektrotehničke i građevinske škole «Nikola Tesla» biće otvorena u petak, 9. juna u 19 časova u izložbenom salonu Kulturnog centra Zrenjanina.

 

Na izložbi će biti prikazani likovni i tehnički crteži, modeli, makete i animacije koji/e su nastali/e protekle dve godine u saradnji profesora i đaka na smeru «Arhitektonski tehničar». Koordinator izložbe je mr Branko Đukić – akademski slikar i profesor likovne kulture.