Zrenjanin- Mesna zajednica „Zeleno polje“ u Zrenjaninu postoji 43 godine. Ovogodišnji rođendan obeležen je višednevnom manifestacijom pod nazivom „Volim moje Zeleno polje“, a organizovane su brojne sportske manifestacije, kulturno-umetnički nastupi i bogat prateći program.

Generalni pokrovitelj manifestacije bila je kompanija GOMEX. Valja istaći izuzetan značaj dugogodišnje odlične saradnje naše kompanije sa svim sazivima Saveta Mesne zajednice „Zeleno polje“ što za rezultat ima potpuno poverenje svih stanovnika ovog dela Zrenjanina u našu poslovnost, profesionalnost i društveno-odgovoran rad. Takođe, na teritoriji MZ „Zeleno polje“ nalazi se i jedan od najvećih gradskih maloprodajnih objekata GOMEX-a, na radost i zadovoljstvo brojnih potrošača.

Tokom nekoliko prethodnih dana posetioci Zelenog polja mogli su da prisustvuju brojnim sportskim dešavanjima, organizovano je takmičenje u kuvanju riblje čorbe „Memorijal Brane Čordić“, dok su se najmlađi stanovnici Zelenog polja takmičili u „svojoj kategoriji“ – u trci beba. U kulturno umetničkom programu učestvovala su deca iz vrtića „Biberče“, OŠ „Žarko Zrenjanin“, KUD „Đerđef“, pevačka etno grupa „Filigran“, kao i mađioničar koji je svojom predstavom oduševio najmlađe. Na platou ispred zgrade mesne zajednice bila je organizovana prodajna izložba ručnih radova.

Simboličnom sadnjom tuja u prisustvu predstavnika Saveta zrenjaninskih Mesnih zajednica „Zeleno polje“, „Bagljaš“ i „Dolja – Crni šor“, koje su se pre nekoliko godina i pobratimile, započet je projekat „Parka prijateljstva“ koji će se tokom narednog perioda značajnije intenzivirati.

Želja organizatora i kompanije GOMEX, kao generalnog pokrovitelja manifestacije „Volim moje Zeleno polje“, je da ovaj događaj postane prepoznatljiv brend ovog dela Zrenjanina i naš grad dodatno učvrsti na turističkoj mapi Vojvodne i Srbije.