Zrenjanin- Finalni turnir u basketu „3 na 3“  za teritoriju Vojvodine održaće se 5. avgusta u  Zrenjaninu na Trgu slobode. Istoga dana  KK  „Crvena Zvezda“ u Aviv Parku održaće besplatan čas košarke za decu od 7 do 14 godina.

 

Tim povodom danas je u Multimedijalnoj sali Gradske kuće održana konferencija za novinare na kojoj su Simo Salapura, pomoćnik gradonačelnika, Dejan Dimitrijević, predsednik Okružnog košarkaškog saveza i Danka Gladović, marketing menadžer Aviv parka najavili sportski vikend.

 

 

 

Finalni turnir u muškom seniorskom uzrastu održaće se na Trgu slobode od 18 do 22 časa na kojem će nastupiti dvanaest prvoplasiranih ekipa iz Srbije.

Pomoćnik gradonačelnika Zrenjanina Simo Salapura istakao je da je Zrenjanin ovih dana centar košarke.

 

-Ovog vikenda grad Zrenjanin zajedno sa Okružnim košarkaškim savezom i Aviv Parkom organizuje dve sportske manifestacije koje obuhvataju uzraste od najmlađih do seniora- rekao je Salapura.

-Od 12 ekipa, koliko se plasiralo na ovaj turnir, tri najbolje ekipe dobiće pravo da učestvuju na završnom turniru u Beogradu 19. Avgusta- rekao je Dejan Dimitrijević, predsednik Okružnog košarkaškog saveza.

 

Besplatna škola košarke KK „Crvena Zvezda“ za decu od 7 do 14 godina, koja će biti održana u AVIV parku sa početkom u 16 časova.

 

Svi zainteresovani mogu se prijaviti na broj telefona 023 521 330, ali će i oni koji ne rezervišu svoje mesto imati priliku da prisustvuju javnom času škole košarke. Sva prijavljena deca će imati priliku da dobiju trening sa stručnim trenerom iz kluba i na poklon majcu, osveženje, kao  i slatki paket.