Zrenjanin- Nezvanični naslednici nekada veoma popularnih „Igara bez granica“ pod nazivom CITY GAMES i ove godine dolaze u Srbiju. Zrenjanin će biti domaćin ovih igara u sredu, 12. jula od 19:30h na Gradskom bazenu. Pokrovitelji CITY GAMES takmičenja u Zrenjaninu su kompanija GOMEX i Grad Zrenjanin.

Cena ulaznice je simboličnih 50 dinara, a celokupan prihod namenjen je Dnevnom centru „Alternativa“ za decu i mlade sa invaliditetom.

Kvalifikacije se održavaju u još 5 gradova u Srbiji, a pobednici iz svakog grada odmeriće snage u finalnom takmičenju koje će biti održano na Zlatiboru 20. jula. Najbolji nacionalni tim predstavljaće Srbiju na međunarodnom finalu 2. septembra u Biogradu na moru (Hrvatska) gde će se takmičiti sa pobednicima iz 11 zemalja.

 

Veoma atraktivne i adrenalinske igre su osnovni sadržaj ovog projekta, a osmišljene su tako da zabave publiku i takmičare ali i da podstaknu vrednosti poput prijateljstva i timskog duha i da ukažu na važnost bavljenja sportom.

Dođite u sredu, 12. jula od 19:30h na Gradski bazen u Zrenjaninu i podržite CITY GAMES! Podržite naše predstavnike na finalu na Zlatiboru! Pokažite da je Zrenjanin sportski i human grad! Vidimo se!