Sport- U Višnjićevu na reci Bosut, 30. jula, održano je 4. kolo mini lige Srbije, a  takmičari Kajak kluba Begej ostvarili su zapažen rezultat osvojivši tri medalje, jednu zlatnu i dve bronzane, kao i tri četvrta mesta.

Najbolji takmičar Kajak kluba „Begej“ David Kovačević osvojio je kao i predhodna dva kola  zlatnu medalju u kategoriji 2005. godište, koji je svoju konkurenciju nadmašio za više dužina čamaca.

Dve bronzane medalje osvojile su Beatrix Orban u kategorimi mk-1 2004. godište i Nikoleta Kočiš u kategoriji mk-1 2007. godište, a zapažen rezultat ostvario je i Maksimilijan Hamond osvojivši 6. mesto mk-1 za 2007. godište. Četvrta mesta osvojili su u svojim trkama Vilmoš Kopi u kategoriji mk-1 2004. godište, i zajedno sa Nikolom Tatalovićem u mk-2, kao i David Kovačević sa Matijom Bajkučinom u mk-2 2005. godište. Na takmičenju su još učestvovali Bojana Kojčić, Ana Đumić i Ana Horvat.

Ovim takmičenjem je završena mini liga Srbije, a  takmičari Kajak kluba Begej se vredno i radno spremaju za prvenstvo Vojvodine i prvenstvo Srbije koje će biti održano u Bačkoj Palanci u prvoj i drugoj polovini avgusta meseca.