Nova karika u trgovačkom lancu GOMEX-a od petka, 07. jula je maloprodajni objekat „Smederevska Palanka“ u ovom prelepom gradskom naselju i sedištu istoimene opštine u Podunavskom okrugu. Supereta „Smederevska Palanka“ prostire se na 210 m2 prodajnog prostora, a nakon završene obuke u našem Trening centru, ovde je zaposleno jedanaest novih kolega i koleginica. MPO „Smederevska Palanka“ raspolaže sa tri kase, mesaricom, voćaricom, mlekaricom, mlinom za kafu… i uređen je po GOMEX standardima predviđenim za mini markete.

Potrošačima je asortiman od blizu 5000 artikala na raspolaganju za kupovinu radnim danima, subotom i nedeljom od 7 do 21h.

 

Posebno smo ponosni što ćemo i u ovoj prodavnici biti u prilici da našim potrošačima ponudimo brojne artikle robnih marki GOMEX-a: 1/1, Uvek Treba, Panoni, Kvak i najnoviju u ovoj porodici PL-a robnu marku „Graničar“.

 

Reakcije onih koji su se uverili u visok kvalitet i pristupačne cene mesa i mesnih proizvoda iz linije „Graničar“, naročito kada su u pitanju naše kobasice u MAP pakovanju (koktel ljuta, pivska i kobasica sa sirom) i u vakuum pakovanju su izuzetno pozitivne, što nam je dobar signal da će i kupci u MPO „Smederevska Palanka“ deliti slično iskustvo.