Nova karika u trgovačkom lancu GOMEX-a od petka, 21. jula je maloprodajni objekat „Sonta“ u istoimenom mestu u opštini Apatin u Zapadnobačkom okrugu. Mini market „Sonta“ prostire se na 126 m2 prodajnog prostora, a nakon završene obuke u GOMEX Trening centru, ovde je zaposleno sedam novih kolega i koleginica. MPO „Sonta“ raspolaže sa dve kase, mesaricom, voćaricom, mlekaricom… i uređen je po GOMEX standardima predviđenim za mini markete.

 

Potrošačima je asortiman od blizu 3000 artikala na raspolaganju za kupovinu radnim danima i subotom od 07 do 21h kao i nedeljom od 7 do 13h.

U Gomex-u su posebno ponosni što će i u ovoj prodavnici biti u prilici da potrošačima ponude brojne artikle robnih marki GOMEX-a: 1/1, Uvek Treba, Panoni, Kvak i najnoviju u ovoj porodici PL-a robnu marku „Graničar“.

 

Reakcije onih koji su se uverili u visok kvalitet i pristupačne cene mesa i mesnih proizvoda iz linije „Graničar“, naročito kada su u pitanju kobasice u MAP pakovanju (koktel ljuta, pivska i kobasica sa sirom) i u vakuum pakovanju su izuzetno pozitivne, što je dobar signal da će i kupci u MPO „Sonta“ deliti slično iskustvo.