Zrenjanin- Povodom manifestacije Dani piva , JKP „Čistoća i zelenilo“ Zrenjanin intenzivnije radi ovih dana na sređivanju grada kako bi se Zrenjaninci pokazali kao dobri domaćini, a gosti uživali boraveći u Zrenjaninu.

-Poseban akcenat stavlja se na čišćenje i sređivanje lokacija gde će se organizovati centralna dešavanja, a to su: Trg Slobode, Žitni trg, parking na prevlaci, Trg Zorana Đinđića, gradska bašta, motel „Šumica“, Tiršova i okolne ulice… Takođe, intenzivnije se radi na sakupljanju lišća duž magistrale, čišćenje ivičnjaka kao i  svih prilaznih puteva prema gradu. Ovom prilikom angažovan je veći broj radnika kao i sva dodatna mehanizacija-istakla je Danijela Tančić referent marketinga  JKP „Čistoće i zelenilo“.

Ukoliko građani imaju neku sugestiju ili predlog šta bi trebalo još u gradu od javnih i zelenih površina urediti, mogu svoje predloge javiti pozivanjem besplatnim pozivom na broj 0800-000-023 svakog radnog dana od 07-15h  ili 023/522-350 svakog dana u periodu od 00-24h.

Apelujemo na građane da se za vreme manifestacije ponašaju domaćinski i da otpad odlažu na mestima predviđenim za to- dodala je Danijela Tančić.