Zrenjanin- U okviru manifestacije Dani piva kompanija Gomex će organizovati humanitarni Family Day na Gradskom trgu u utorak, 29. avgusta, od 16 do 22h.

Tokom trajanja GOMEX FAMILY DAY biće organizovana prodaja fotografija „Naša priča o prirodi“, višestruko nagrađivnih majstora fotografije Predraga Kostina i Danila Đekovića.

Planirano je da u prvom delu dešavanja (od 16 do 19h) učestvuju Hair studio „Vasiljev“, Salon „Professional Beauty“ i Caffe „Bašta Mala“, koji će na centralnom trgu ponuditi svoje usluge i proizvode po simboličnim cenama.

Hair studio „Vasiljev“ radiće šišanje i feniranje, Salon „Professional Beauty“ lakiranje noktiju i ukrašavanje po licu i telu, a Caffe „Bašta Mala“ ponudiće brojne ceđene sokove i druge zdrave napitke.

Celokupan prihod namenjen je Fondaciji „Podrži život“, organizaciji koja omogućava bolesnoj deci iz Srbije lečenje u zemlji ili inostranstvu.
Kao muzička podrška prvom delu dešavanja nastupiće DJ Rade Bađin i bend „Šišarke“.

U drugom delu GOMEX FAMILY DAY-a od 19h, biće organizovan 3. Mini Soundlovers dečiji karaoke festival. Uz male pevače, na ovom dešavanju nastupiće i plesna trupa UV DANCE i drugi gosti.