Zrenjanin- U Plavom salonu Gradske kuće  danas je upriličen prijem za Zorana Tošića – Bambija,  reprezentativca Srbije i od skoro predsednika FK „Radnički Zrenjanin“. Tim povodom gradonačelnik  Čedomir Janjić i pomoćnik gradonačelnika Simo Salapura razgovarali su o aktuelnom stanju u fudbalu, kao i o mogućim ulaganjima u infrastrukturne projekte vezane za sport u našem gradu. Pored Bambija, sastanku su prisustvovali Predrag Kandić, trener Radničkog i Velibor Mladenović sekretar kluba.

-Škola fudbala Akademija Bambi kao što znate radi već 8-9 godina i logičan sled je da podignemo naš rad na viši nivo. Preuzimanje fudbalskog kluba Radnički bio je logičan splet okolnosti, jer sam u njemu ponikao, kao i ostali rukovodioci u klubu i to je bio jedini klub za koji smo mogli da se odlučimo. Tu ćemo nastaviti kvalitetan rad i stvoriti od naših mlađih igrača jedan kvalitetan prvi tim. Želimo da pružimo dobre uslove i  mislim da smo ja  i stručni štab na dobrom putu da to i ostvarimo- rekao je Zoran Bambi Tošić.

-Kada jedan vrhunski fudbaler, jedan vrhunski srpski sportista ima želju da bude na čelu našeg kluba ovde u Zrenjaninu, siguran sam da nema zrenjaninca koji prati sport, a da ne veruje da će se tu napraviti veliki pomaci. Ja sam siguran uz ovo što sam čuo od gospodina Tošića, da će se naš fudbal vratiti na velika vrata i to je ono što nedostaje Zrenjaninu od vremena  Proletera i Banata. Planiramo da uz pomoć pokrajine uložimo značajna sredstva u obnovu stadiona na Karađorđevom Parku, a time će mo omogućiti da se velika regionalna takmičenja održavaju ovde u Zrenjaninu i siguran sam da će taj stadion ostvariti pravu funkciju kada FK „Radnički“ bude igrao Superligu na njemu- istakao je Čedomir Janjić.