Zrenjanin- Pogledajte repertoar  bioskopa Cinema KCZR za sredu 23. avgust 2017. godine. Cena ulaznice je 150 dinara.

FILM: „GROZAN JA 3“/DESPICABLE ME 3 3D

U bioskopu Sinema KCZR u sredu, 23. avgusta u terminimu od 14 časova prikazuje se animirani film „Grozan ja 3“/Despicable Me 3. Film je sinhronizovan na srpski jezik. Uloge/sinhronizacija: Nebojša Dugalić, Mina Lazarević, Tinja Damnjanović, Žika Milenković i dr. Film traje 90 minuta.

Reč je o crtanoj komediji u žanru porodičnog i avanturističkog filma. Gru, Lusi i njihove ćerkice Mango, Edit i Agnes sa Malcima kreću u nezaboravnu avanturu. Najzabavniji animirani likovi koji su se pojavili u poslednjih nekoliko godina na velikim ekranima vraćaju se u nastavku filma „Grozan ja“. Cena ulaznice je 150 dinara.

 

FILM: „EMODžI“/THE EMOJI MOVIE 2D

U bioskopu Sinema KCZR u sredu, 23. avgusta u terminimu od 16 časova prikazuje se animirana komedija „Emodži“/The Emoji Movie. Ulazimo u „tajni svet“ pametnih telefona u užurbani grad Tekstopolis koji je sakriven između aplikacija. U njemu žive emotikoni. Svi imaju samo jedan izraz lica osim Genea. Gene sa prijateljima kreće na putovanje kroz telefonske aplikacije da bi se „popravio“. Film je režirao: Tony Leondis. Cena ulaznice je: 150 dinara.

 

 

FILM: „SPAJDERMEN:POVRATAK KUĆI“/SPIDER-MAN:HOMECOMING 3D

U bioskopu Sinema KCZR u sredu, 23. avgusta u terminimu od 17.45 č. na repertoaru je nova filmska avantura jednog od najpoznatijih Marvelovih junaka – Pitera Parkera/Spajdermena. Nasatavak čuvene franšize snimljen je pod nazivom: „Spajdermen:Povratak kući“/Spider-Man:Homecoming. Žanr: akcija, naučna fantastika. Režija: Jon Watts. Igraju: Tom Holland, Marisa Momei, Michael Keaton, Robert Downey Jr. Cena ulaznice: 150 dinara.

FILM: „MRAČNA KULA“/THE DARK TOWER 2D 

U bioskopu Sinema KCZR u sredu, 23. avgusta od 20 časova prikazuje se film: „Mračna kula“/The Dark Tower. Žanr: fantazija/avantura. Režija: Nikolaj Arcel. Glavne uloge: Idris Elbi i Metju Mekonah. Ovaj načno-fantastučni film sa elementima vesterna je urađen po motivima serijala istoimenih priča Stivena Kinga – jednog od najpoznatijih književnih autora fantastike i horora. Cena ulaznice: 150 dinara.


„ANABEL 2: STVARANjE ZLA“

U bioskopu Sinema KCZR u sredu, 23. avgusta u terminu od 22 sata prikazaće se kultna  horor priča: „Anabel 2: Stvaranje zla“/Annabelle: Creation (2017, 109′). Režija: David F. Sandberg. Igraju: Stephani Sigman, Talitha Batmen, Lulu Wilson i dr. Cena ulaznice je 150 dinara.