Zrenjanin- U nedelju, 27. Avgusta 2017, na motelu ŠUMICA u Zrenjaninu, sa početkom u 9:30 časova, Kinološko društvo POBEDNIK će održati „ PRVU OCENJIVAČKU SMOTRU PASA SVIH RASA“.
Ukoliko ste vlasnik rasnog psa koji poseduje rodovnik izdat od strane Kinološkog saveza Republike Srbije, ili rodovnik nekog drugog inostranog kinološkog saveza – člana FCI, i ako svog psa do sada niste ocenili, a želite da se taj pas koristi u priplodu, iskoristite jedinstvenu priliku, i po najpovoljnijim cenama ( 750 dinara za prvog psa, i 700 dinara za ostale pse istog vlasnika ) ocenite vašeg psa. Takodje, svi lovci, koji planiraju da uvedu svoje pse u lov, a psi im do sada nisu ocenjeni, pruža im se odlična prilika da toga dana ocene pse. Sudjenje na ocenjivačkoj smotri pasa biće povereno dvojci Medjunarodnih kinoloških sudija, Peteru Firicu i Siniši Sančaninu.
Nakon završetka ocenjivanja, koje je planirano da bude istog dana do 12:00 časova, Kinološko društvo POBEDNIK organizuje revijalni BIS, u kom će mladi kinolozi birati najlepše pse smotre. Za ovaj deo programa, obezbedili smo pehare za „pobednike“, kao i slatkiše za najmladje kinologe.

Projekat „Ocenjivačka smotra pasa svih rasa“ podržan je i sufinansiran od strane Grada Zrenjanina.

Za sve bliže informacije u vezi prijavljivanja pasa, svi zainteresovani se mogu obratiti Predsedniku KD Pobednik, Zoranu Bogaroškom putem telefona 063/537-890, ili putem E-mail: kdpobednik@gmail.com