Zrenjanin- JKP „Vodovod i kanalizacija“ obaveštava korisnike, koji sa preduzećem imaju potpisan ugovor za samočitače, da uplate za usluge našeg preduzeća na šalterima pošte i poslovnih banaka ne mogu više vršiti sa blanko plavim uplatnicama koje su početkom godine dobili na kućne adrese, a iz razloga što je račun koji se nalazi odštampan na pomenutim uplatnicama ugašen- rekao je Siniša Gajin dipl. inž. Rukovodilac Službe informisanja i poslovnih komunikacija JKP „Vodovod i kanalizacija“ Zrenjanin.

Samočitači koji žele da uplatu izvrše na šalterima pošte i poslovnih banaka to mogu učiniti na opštim uplatnicama, s tim da su u obavezi da na uplatnici u rubrici poziv na broj upišu svoju šifru korisnika, a u rubrici račun primaoca (žiro račun) jedan od ponuđena dva računa:

– Komercijalne banke: 205-98998-11
– Erste banke: 340-11015054-49
Sa pomenutim plavim uplatnicama samočitači i dalje mogu izvršiti uplate bez provizije na šalteru u zgradi preduzeća u Petefijevoj 3 u Zrenjaninu, i to svakog radnog dana do 13,30 časova, kao i na ostalim naplatnim mestima bivše ZON-e na kojima se, takođe bez provizije, vrši naplata usluga našeg preduzeća i JKP „Čistoća i zelenilo“.