Zrenjanin- Kompanija GOMEX je u okviru ovogodišnjih Dana piva organizovala humanitarni Family Day u utorak, 29. avgusta. Na glavnom gradskom trgu u Zrenjaninu bili su postavljeni paviljoni uz lep i zanimljiv sadržaj za posetioce.

U okviru GOMEX Family Day priređena je prodajna izložba fotografija na otvorenom „Naša priča o prirodi“ višestruko nagrađivnih majstora fotografije Predraga Kostina i Danila Đekovića. Pod paviljonima, Frizerski studio „Vasiljev“ radio je šišanje i feniranje kose, studio lepote „Professional Beauty“ ponudio je tehnike ulepšavanja, lakiranja noktiju i ukrašavanja po licu i telu, dok je caffe bar „Bašta Mala“ promovisala zdrave napitke od voća i povrća. Sve navedene aktivnosti pod paviljonima posetioci su mogli da plate po simboličnim cenama. Celokupan prihod namenjen je Fondaciji „Podrži žvot“, organizaciji koja pruža podršku u kriznim situacijama oboleloj i siromašnoj deci, kao i njihovim porodicama.

 

Drugi segment GOMEX Family Day-a bio je treći po redu Mini Soundlovers dečiji karaoke festival. Na ovom jedinstvenom muzičkom događaju bilo je prilike da se čuju mali pevače i pevačice dok izvode numere njihovih omiljenih muzičkih idola. Težak zadatak da izabere najboljeg među prijavljenim takmičarima imao je stručni žiri na čijem čelu je bila Bojana Stamenov, naša džez i bluz pevačica i predstavnica Srbije na Eurosongu 2015. godine. Na kraju, pobednik trećeg „Mini Soundlovers“ dečijeg festivala otišao je kući bogatiji za pehar i novi Highwaygangster trotinet, glavnom nagradom koju je obezbedila naša kompanija, dok su svi mali umetnici dobili poklon pakete GOMEX-a kao i pevačke diplome. Sa posetiocima GOMEX Family Day-a družili su se i maskote Angry Birds, Ledena kraljica kao i muzička trupa UV Dance i drugi.