Zrenjanin- Nova privredna manifestacija „ZRBIZNET“  održaće se  u Zrenjaninu 29. i 30. septembra 2017. godine u hali Medison u organizaciji Grada Zrenjanina i Unije poslodavaca Srbije – poslodavci Zrenjanina.

ZRBIZNET je nova, jedinstvena privredna manifestacija u Srbiji koja će privrednicima tokom dva dana trajanja obezbediti: B2B sastanke, edukativne tribine, predavanja na aktuelne privredne teme i kontakt sa potencijalnim novim partnerima. Učesnici skupa biće stručnjaci različitih profila iz privatnog sektora, strukovna udruženja, obrazovne institucije, kao i državne i nevladine organizacije.

Tim povodom danas je u Multimedijalnoj sali Gradske kuće održana konferencija za medije na kojoj su pored gradonačelnika Zrenjanina Čedomira Janjića govorili i Izabela Kiš, direktorka Unije poslodavaca Srbije – Poslodavci Zrenjanina, Dragoljub Bjeloglav u ime Domaćeg trgovačkog lanca DTL, koji je generalni pokrovitelj manifestacije, kao i Vladimir Mitić ispred OTP Banke i Igor Titin iz Unika osiguranja, koje su partneri “ZR-BIZNETA”.

-Zajedno sa Poslodavcima Srbije – Poslodavcima Zrenjanin organizujemo manifestaciju „ZR-BIZNET“ u renoviranoj hali Medison. Mislim da Zrenjanin ima šta da ponudi. Cilj nam je  da pre svega, povežemo naše privrednike da oni zajednički nastupaju na drugim tržištima. Mislim da je to potrebno i siguran sam da će ovaj sajam biti jedan od boljih u Srbiji- istakao je Gradonačelnik Zrenjanina Čedomir Janjić.


Izabela Kiš, direktorka Unije poslodavaca Srbije – Poslodavci Zrenjanina najavila je  program dvodnevne manifestacije.

– Svečano otvaranje manifestacije održaće se 29. septembra  sa početkom u 12 časova. Prvog dana manifestacije održaće se  Prezentacije (aktuelne potrebe MSP sektora i mogućnosti za poslovnu saradnju) i B2B sastanci, Business Cafe – Tri preduzetničke priče, kao i Okrugli sto na velikoj bini u hali Medison na temu
„Ljudski resursi kao najznačajniji motor razvoja preduzeća“. Drugog dana manifestacije očekuje nas izložba zanatlija na otvorenom, promocija ugostiteljske i turističke ponude grada Zrenjanin i poseta manifestaciji od strane obrazovnih institucija, fakulteta, više škole, program za decu.

 

Program dvodnevne manifestacije „ZRBIZNET“:

PETAK 29. SEPTEMBAR 2017.

11:00h
Otvaranje kapija manifestacije

12:00h
Svečano otvaranje

13:00h
Prezentacije (aktuelne potrebe MSP sektora i
mogućnosti za poslovnu saradnju) i B2B sastanci

14:00h
Business Cafe – Tri preduzetničke priče

15:30h
Okrugli sto na velikoj bini u hali Medison na temu
„Ljudski resursi kao najznačajniji motor razvoja preduzeća“

SUBOTA 30. SEPTEMBAR 2017.

od 10:00h
Izložba zanatlija na otvorenom, promocija ugostiteljske i turističke ponude grada Zrenjanin

11:00h
Poseta manifestaciji od strane obrazovnih institucija, fakulteta, više škole, program za decu

11:00h – 14:00h
Prvi festival nauke “ZRFEN” u saradnji sa Visokom tehničkom školom

12:00h
Okrugli sto na temu:
Programi podrške, krediti, subvencije za razvoj poslovanja

14:00h
Zatvaranje manifestacije

U isto vreme održavanja manifestacije  van hale Medison biće organizovana  izložba na otvorenom, predstavljanje zrenjaninskih autocentara i njihovih vozila, kao i mini sajam  zapošljavanja.