Zrenjanin- U nedelju 17. septembra, u ranim jutarnjim časovima, radnici našeg preduzeća počeće radove na hitnoj sanaciji kvara na delu cevovodne mreže na samom izvorištu odakle se vrši snabdevanje grada vodom.

Tokom izvođenja radova doći će do pada pritiska u mreži na teritoriji celog grada, a mogući su i kraći prekidi vodosnabdevanja. Pošto se radovi vrše na samom izvorištu, u toku izvođenja istih sigurno će doći do značajnijeg pada pritiska vode u mreži na teritoriji celog grada, a viši spratovi stambenih zgrada i obodni delovi grada mogu ostati i potpunosti bez vode. Pored pomenutog pada pritiska, moguće je da tokom izvođenja radova dođe i do povremenih prekida vodosnabdevanja na teritoriji celog grada.

Obimni i složeni radovi na sanaciji kvara počeće u nedelju u 7 časova, i prema prvim procenama potrajati do 12 časova.
Ukoliko dođe do nepredviđenih dešavanja koja će dovesti do pomeranja vremena završetka radova o tome ćemo blagovremeno obavestiti javnost putem našeg sajta, fejsbuk stranice i sredstava javnog informisanja.
Pozivamo sugrađane da obezbede dovoljne količine vode za pomenuti period trajanja radova i zahvaljujemo im se na strpljenju i razumevanju- rekao je Siniša Gajin, dipl.inž. rukovodilac Službe informisanja i poslovnih komunikacija JKP „Vodovod i kanalizacija“ Zrenjanin.