Po prvi put u Zrenjaninu održan je festival stand up komedije pod nazivom „Get up stand up“. Na ovom izuzetnom događaju nastupila su najzvučnija imena srpske stand up scene: Neša Bridžis, Srđan Olman, Srđan Slijepčević, Dušan Varničić i Nebojša Grujić. Uz podršku kompanije GOMEX, festival je organizovan u prostoru zrenjaninskog bioskopa „Cinema“.

 

Komičari su zasmejavali prisutne pričama o reklamama, nervozi na poslu, nevoljama sa partnerkama, o babi koja voli da ide na groblje… Svaki od njih se publici pokazao u jedinstvenom izdanju, ali ono što im je zajedničko je želja za podizanjem svesti o slobodi govora, kao i uzajamno poštovanje, što su prisutni u sali nagradili ogromnim aplauzom na kraju programa.

 

Nakon sjajnih nastupa komičara, podeljene su zahvalnice svima koji su pomogli i podržali Festival, među kojima je i kompanija GOMEX.

Naša kompanija sa zadovoljstvom se odazvala pozivu organizatora da budemo deo ovog sjajnog događaja, jer je u dugoročnim planovima koje imamo upravo želja da ljudima omogućimo da uživaju u ovakvim jedinstvenim događajima.

 

Posle Zrenjanina, sledi turneja Festivala po Srbiji, a prvo gostovanje biće u novembru u Novom Sadu, u decembru u Subotici, a u januaru u Nišu.