Zrenjanin- Radovi na sanaciji kvara na magistralnom vodu vodovodne mreže na samom izvorištu, odakle se grad snabdeva vodom, od jutros kada je otkriven kvar neprekidno traju i trenutne procene sa terena su da će, ukoliko ne dođe do neplaniranih dešavanja, biti okončani večeras oko 22 časa.

Radovima na sanaciji kvara prisustvuje i Ivan Dević, direktor JKP „Vodovod i kanalizacija“

Odmah nakon završetka radova na sanaciji kvara u vodovodnu mrežu biće puštena voda punog pritiska što će dovesti do postepene normalizacije vodosnabdevanja na teritoriji celog grada.

-Ekipe našeg preduzeća su jutros, odmah nakon lociranja mesta kvara, preduzeli neophodne mere da se obezbedi vodosnabdevanje grada vodom ali smanjenog pritiska u mreži, i taj režim vodosnabdevanja će ostati na snazi do momenta završetka radova. Trenutno veći deo grada ima vodu, ali smanjenog pritiska, dok pojedine višespratnice i obodni delovi grada su bez vode- saopštili su iz Službe informisanja i poslovnih komunikacija JKP „Vodovod i kanalizacija“ Zrenjanin.

Jutrošnje ispumpavanje vode oko mesta kvara i priprema mesta kvara za sanaciju

Ukoliko bude novih informacija u vezi radova na sanaciji kvara na magistralnom vodu, iste ćete moći da pročitate na sajtu i fejsbuk stranici preduzeća, kao i na portalu www.zrklik.rs.

I ovom prilikom se zahvaljujemo sugrađanima na strpljenju i razumevanju.