Zrenjanin- Radnici Rasadnika JKP “Čistoća i zelenilo“ Zrenjanin, kao i svake godine aktivno rade na jesenjoj sadnji cveća u gradskim lejama sa ciljem da naš grad izgleda što lepše i uređenije.

-Do sada je cveće posađeno u lejama ispred Reformatorske crkve, Komiteta, na Bagljašu u centru grada, u gradskoj bašti i dr. Cveće će se saditi i na drugim lokacijama kako je to planom i programom predviđeno. Što se tiče asortimana, u gradskim lejama se nalazi cveće različitih vrsta. Polako se spremamo za jesenju prodaju sadnog materijala i u ponudi ćemo imati širok spektar lišćara, četinara i drugog sadnog materijala. Građanima nudimo i prodaju sezonskog cveća poput viola i hrizantema po povoljnim cenama. Rasadnik za sve posetioce otvoren je radnim danima i subotom u periodu od 7-15 časova. Naši građani osim velikog izbora sadnog materijala u “Čistoćinom” Rasadniku, uz kupovinu mogu dobiti sve informacije i stručne savete u vezi sa sadnjom, negom i održavanjem biljaka. Ako građani imaju bilo kakvu nedoumicu u vezi sadnje, na raspolaganju im je naše ljubazno i stručno osoblje koje će im pomoći u odabiru sadnica i sadnog materijala, kao i svojim stručnim savetima- istakla je Danijela Tančić, PR JKP „Čistoća i zelenilo“ Zrenjanin.

Sve informacije građani mogu dobiti i putem telefona 023/562-107, svakog radnog dana i subotom, u periodu od 7-15 časova.